Over ons

Over ons

Wij, Aidian Netherlands (voorheen Mediphos Medical Supplies), zijn een toonaangevend IVD-bedrijf. Wij bieden onze klanten en partners de beste oplossingen en service met een klantgerichte mindset, hoogwaardige producten en een flexibele bedrijfsvoering. Wij stimuleren een efficiënte en vlotte gezondheidszorg door de distributie van betrouwbare diagnostische tests en testoplossingen.

Aidian Netherlands (voorheen Mediphos Medical Supplies) heeft meer dan 25 jaar ervaring in de distributie van diagnostische testen en instrumenten ter ondersteuning van de Nederlandse gezondheidszorg. Met ons ervaren team van 17 medewerkers uit de Benelux, bieden wij lokale opslag en distributie, klantenservice, account management, applicatie ondersteuning en instrument service aan eerstelijnszorg en laboratoria in Nederland.

Wij zijn onderdeel van het in Finland gevestigde IVD-bedrijf Aidian Group (voorheen Orion Diagnostica) met 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van betrouwbare diagnostische tests.

Naast het hoofdkantoor in Espoo Finland zijn er lokale kantoren in 12 verschillende landen: Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen, Estland en China.

Wij richten ons meer dan ooit op de uitbreiding van ons bedrijf en de ontwikkeling van producten die voldoen aan de eisen van onze klanten, nu en in de toekomst.

Aidian Netherlands is ISO 9001 gecertificeerd en maakt deel uit van de Diagnostica Associatie Nederland (Diagned).

Aidian Company Brochure

Values, mission and vision

  • Values
  • Mission
  • Vision